El Consell d'Infants participarà en la confecció del programa commemoratiu del 50è aniversari d'Esplugues City

Els membres del Consell d'Infants 2013-2014, uns 450 nens i nenes de 5è i 6è de primària de les vuit escoles públiques de la ciutat (Can Vidalet, Folch i Torres, Gras Soler, Isidre Martí, Lola Anglada, Matilde Orduña, Prat de la Riba i Joan Maragall), participaran en la confecció del programa d'actes amb què Esplugues celebrarà, l'any vinent, el 50è aniversari d'Eslugues City, el poblat de l'Oest on, entre 1964 i 1982, es van rodar un centenar de pel·lícules d'aquest gènere.

Amb la presentació dels representants dels consellers i conselleres d'aquesta edició a l'alcaldessa, Pilar Díaz, i al regidor de Participació Ciutadana, Eduard Sanz, ahir es va constituir el nou Consell d'Infants, al qual l'alcaldessa va encomanar que "investigueu sobre Esplugues City i ens ajudeu a dissenyar algunes activitats per commemorar que fa 50 anys de la creació d'aquest gran plató de cine a l'aire lliure".


El regidor Eduard Sanz va explicar als infants que, com a responsable de Participació Ciutadana, "em reuneixo amb la ciutadania per saber què li preocupa i què vol per a la ciutat. De la mateixa manera, vull que vosaltres, nens i nenes d'Esplugues, decidiu sobre el vostre municipi". L'edil va introduir els consellers i conselleres en la història d'Esplugues City, situada en l'entorn dels carrers Església i Puig i Cadafalch, amb algunes anècdotes, com la destrucció definitiva del poblat amb un incendi real, una escena recollida en la darrera producció rodada a la ciutat aprofitant que les instal·lacions havien de desmantellar-se per la imminent construcció de l'autopista.

El treball del Consell d'Infants continuarà a les aules, on s'iniciarà la cerca d'informació i el debat sobre possibles propostes per celebrar l'efemèride. A més, enguany es mantindran les visites als centres de l'alcaldessa i el regidor de Participació Ciutadana, novetat introduïda en l'anterior edició, per atendre els dubtes dels escolars.

Aquí podeu veure més fotos d'aquest acte:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIMA SESSIÓ INTERCENTRES