Els nens i nenes d'Esplugues ja poden gaudir del parc dissenyat pel Consell d’Infants

Un castell de jocs i una tirolina són els elements centrals del nou espai infantil del carrer Andreu Amat


Coincidint amb l’estrena del 2014 es va inaugurar, el 4 de gener, el nou parc del carrer Andreu Amat: un espai, dissenyat pel Consell d’Infants 2012-2013, que té com a elements centrals un castell de jocs (amb rocòdrom, tobogan, etc.) i una tirolina. “Aquesta zona de jocs no és una zona més”, va destacar l’alcaldessa, Pilar Díaz. “Conté un aspecte que la diferencia de la resta d’espais per a infants de la ciutat: i és que ha estat dissenyada pels propis nens i nenes”.

 

El remodelat parc Marie Curie és el resultat de les aportacions realitzades el curs passat, durant la quarta edició del Consell d’Infants, per l’alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles públiques Lola Anglada, Isidre Martí, Folch i Torres, Prat de la Riba, Gras i Soler, Can Vidalet i Matilde Orduña.

Una placa específica, instal·lada al parc, recorda l’origen d’aquest projecte: el treball dels infants en un òrgan participatiu en què “heu après a escollir i gestionar uns recursos en nom d’una majoria; una tasca molt engrescadora, però que també comporta molta responsabilitat”, va assenyalar l’alcaldessa.


Aquí teniu més fotos de la inauguració:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIMA SESSIÓ INTERCENTRES