Tercera sessió plenària


Els nens i nenes d’Esplugues exposen les seves propostes i l’alcaldessa els fa un retorn



El passat dimarts 20 de maig al Casal de Cultura Robert Brillas, va tenir lloc la tercera i darrera sessió plenària en la que els nois i noies d’Esplugues varen exposar les seves propostes finals a l’alcaldessa, Pilar Díaz, i al regidor de Participació Ciutadana, Eduard Sanz.

La sala es va decorar amb tots els murals i maquetes que varen elaborar els diferents grups per exposar les seves propostes de manera gràfica i visual a l’alcaldessa. D’aquesta manera, al arribar els nois i noies varen poden contemplar les produccions plàstiques de la resta d’escoles.

A l’inici de l’acte, que va ser precedit per una valoració conjunta sobre la participació dels infants al consell, els consellers i conselleres i per ordre de comissió de treball, varen presentar la seva proposta a l’alcaldessa. 

Seguidament l’alcaldessa va fer el retorn de les propostes als consellers i conselleres amb una programació acabada sobre la festa de commemoració del 50è aniversari d’Esplugues City. En ell hi figuren les activitats festives tenint en compte les propostes dels infants. Es va anunciar que properament es farien els productes relacionats amb la difusió (cartells, fulletons, murals informatius, etc).

Finalment, l’alcaldessa va fer entrega d’un diploma que acreditava a cada grup classe la seva participació en el Consell d’Infants d’Esplugues, tot agraint la seva col·laboració en donar les seves idees per dissenyar les activitats i productes per celebrar el 50è aniversari d’Esplugues City.





Consulteu les propostes dels infants per comissions de treball:

Consulteu el Programa d’activitats final per celebrar el 50è aniversari d'Esplugues City el proper dissabte 28 de juny al Parc dels Torrents a partir de les 17.30 h.


Us hi esperem!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIMA SESSIÓ INTERCENTRES